Wil jij ook een module uitlenen?

Wil je graag je tentoonstelling of activiteit uitbreiden met een interactieve babbelbox of een aanbod voor gezinnen en kinderen? Dat kan vanaf nu eenvoudig met ons gloednieuw Erfgoedkabinet. Dit Erfgoedkabinet bestaat uit drie afzonderlijke modules en is gratis uit te lenen voor verenigingen, gemeentebesturen en erfgoedorganisaties uit het werkingsgebied van Erfgoed Haspengouw.

  • De Reiziger: als een kruising tussen een rugzaktoerist en een rariteitenkabinet draagt de Reiziger de rijkdom van het Haspengouws cultureel erfgoed en de werking van Erfgoed Haspengouw met zich mee. De organisator kan er eigen info aan toevoegen: flyers, postkaarten, brochures, enquêtes…
  • De Reporter: registreer verhalen en anekdotes rechtstreeks op video en/of audio met deze interactieve babbelbox. Je hebt ook de mogelijkheid om objecten, foto’s of archiefmateriaal te fotograferen in de pop-up fotostudio.
  • De Speelvogel: interactieve module speciaal voor kinderen van 4 tot 12 jaar, in gezinsverband of met de klas.  Met allerlei oude en nieuwe spelletjes, voeldozen en een verkleedkoffer. Sommige spelletjes kan je aanpassen naar je eigen tentoonstelling of activiteit.

De drie modules kan je gratis als geheel of apart reserveren. Voor het vervoer heb je per module een laadruimte nodig van ongeveer 5 à 12 m² nodig. De montage is eenvoudig en wordt beschreven in een stappenplan. Reken voor het vervoer en de opstelling op een halve dag voor twee personen. Het is niet mogelijk om het Erfgoedkabinet buiten op te stellen bij regenweer.

Ben je nieuwsgierig naar het Erfgoedkabinet of wil je graag reserveren? Neem contact met ons op via info@erfgoedhaspengouw.be of 011 70 18 30.