Vrijwilliger worden?

← Terug naar Over ons

Mark is de supervrijwilliger van Erfgoed Haspengouw. Hij ondersteunt onze dagelijkse werking op alle mogelijke manieren en is als fotograaf betrokken bij de diverse inventarisatietrajecten. Mark heeft een heel brede interesse in erfgoed, in het bijzonder voor agrarisch erfgoed en lokale geschiedenis, en zijn kennis en interesse wil hij elke dag opnieuw samen met Erfgoed Haspengouw beleven en verbreden.

Zonder supervrijwilliger Mark, zonder de registratoren Puck, Guy en Etienne en zonder de Creatief ErfgoedBemiddelaars Marcel, Hilde, Guy, Mark, Marleen en Jos zou onze werking een pak schraler zijn. Een dikke merci dus voor hun vrijwillig engagement voor het Haspengouws cultureel erfgoed!

Ben je ook geïnteresseerd in erfgoed? Zoek je naar een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Wil je een steentje bijdragen aan een mooie toekomst voor het Haspengouwse cultureel erfgoed? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Ter ondersteuning van erfgoedmedewerker Laura blijven we op zoek naar extra vrijwilligers bij de diverse inventarisatietrajecten. Daarnaast zijn er nog ander taken waarbij Erfgoed Haspengouw jouw hulp kan gebruiken. Deze taken zijn heel uiteenlopend en in onderling overleg zoeken we naar die taak waar jij je het beste bij voelt. Neem snel contact op:

[email protected] of 011 70 18 30