Wil je graag je tentoonstelling of activiteit uitbreiden met een interactieve babbelbox of een aanbod voor gezinnen en kinderen? Dat kan vanaf nu eenvoudig met ons gloednieuw Erfgoedkabinet. Dit Erfgoedkabinet bestaat uit drie afzonderlijke modules en is gratis uit te lenen voor verenigingen, gemeentebesturen en erfgoedorganisaties uit het werkingsgebied van Erfgoed Haspengouw.

 

De drie modules zijn:

  • Erfgoedkabinet: geïnspireerd op een klassiek rariteitenkabinet toont het erfgoedkabinet de rijkdom van het Haspengouws erfgoed en de werking van Erfgoed Haspengouw.
  • Dit is geen babbelbox: registreer verhalen en anekdotes rechtstreeks op video en/of audio met deze interactieve babbelbox. Je hebt ook de mogelijkheid om objecten, foto’s of archiefmateriaal te fotograferen in de pop-up fotostudio.
  • Erfgoedinspecteur: interactieve module speciaal voor kinderen van 4 tot 12 jaar.  Met allerlei oude en nieuwe spelletjes en een verkleedkoffer. Sommige spelletjes kan je aanpassen naar je eigen tentoonstelling of activiteit.

De 3 modules zijn apart te reserveren. Voor het vervoer heb je per module een laadruimte nodig van ongeveer 1,5 m². De montage is simpel. Niet mogelijk om buiten op te stellen bij regenweer.

Reserveren en informatie via [email protected] of 011 70 18 30.