Hoe kan ik GouwGoed reserveren?

← Terug naar GouwGoed

De workshops vinden plaats in de school zelf. Dit kan gewoon in een klaslokaal. Bij StilteGoed is een grote lege ruimte geschikter, omdat de leerlingen in een kring op de grond moeten kunnen zitten.

Je kan kiezen voor één workshop, maar je kan ook een combinatie maken van verschillende workshops. Wil je een volledig dagprogramma?
Dan kunnen we in overleg een aanbod op maat samenstellen.

Prijzen:

Gratis voor scholen, speelpleinwerkingen, buurtwerkingen enzovoort in Bilzen, Borgloon, Gingelom, Heers, Hoeselt, Nieuwerkerken, Riemst, Sint-Truiden en Voeren

Voor scholen buiten het werkingsgebied van Erfgoed Haspengouw: 2,5 euro per kind

Reservatie:

  • Reservatieformulier
  • [email protected]
  • 011 70 18 30 (maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur)
  • Vermeld bij reservatie de naam van de contactpersoon, de naam van de school, adres, telefoonnummer, datum, de naam van de workshop, aantal deelnemers, e-mail en eventueel facturatiegegevens
  • Reserveer minstens een maand op voorhand
  • Na je reservatie ontvang je een bevestigingsmail. Gelieve alle gegevens grondig na te lezen. Verwittig ons onmiddellijk wanneer de gegevens niet correct zijn of wanneer je geen bevestigingsmail ontvangen hebt. Je reservatie is alleen geldig bij een bevestiging via e-mail.

Betaling:

Betaling gebeurt via overschrijving.

Subsidies:

Wil je een project doen rond erfgoed met je klas, kan je subsidies aanvragen bij ons. Alle informatie vind je op de pagina subsidies.

Ook bij CANON Cultuurcel kan je subsidies aanvragen voor een langdurig project.

 

GouwGoed is een samenwerking tussen Erfgoed Haspengouw, CEB en w wh at*.