GouwGoed coronaproof, beschikbaar vanaf 9 november

← Terug naar GouwGoed

De Creatief ErfgoedBemiddelaars die de workshops begeleiden behoren tot de risicogroep en kunnen in de huidige omstandigheden geen workshops begeleiden in de scholen. Daarom zijn de workshops aangepast. Het materiaal voor de workshop wordt aan de school bezorgd om in de klas te gebruiken. Tegelijk is digitale begeleiding voorzien via filmpjes, videobellen,… Verplaatsen is niet nodig.

 

Het materiaal wordt tijdig geleverd zodat het voldoende tijd in quarantaine kan blijven. Kortom… GouwGoed in een ander jasje en helemaal coronaproof. De workshops blijven gratis.

 

Na reservatie ontvang je een beknopte handleiding van de gekozen workshop en maken we een afspraak om het materiaal te bezorgen.

 

Je kan voorlopig kiezen voor de workshops BoerenGoed en BroekzakGoed. AppelGoed en FietsGoed zijn beschikbaar vanaf januari 2021. Als je op de link klikt, krijg je een uitleg over de workshop en wat je er voor nodig hebt.

 

Heb jij of een of je collega’s zin om als eerste van dit aanbod te proeven? Neem dan snel contact op via [email protected] of 011 70 18 30.