Expo ‘De geschiedenis van het speelgoed’

geschreven op 14-05-2018 in

← Terug naar overzicht

Zaterdag 26 mei opent in  Voeren de expo ‘De geschiedenis van het speelgoed’. De bib organiseert in samenwerking met vtbKultuur en het Speelgoedmuseum van Mechelen een expo over de geschiedenis van het speelgoed. Aan de hand van 11 panelen en 18 vitrinekasten o.a. aangevuld met lokaal speelgoed, zie je hoe er werd gespeeld tijdens en na de oorlogen in onze regio. Wat onder meer de landing op de maan betekende en hoe recente uitvindingen een nieuwe speelcultuur ontwikkelde. Tijdens de opening geeft Marcel Daerden ook een sessie van BroekzakGoed. Alle info via Bib Voeren, Berneauweg 40, 3798 Voeren – Tel 04 3813428 – [email protected]

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone