Verzamelaars gezocht

geschreven op 11-08-2016 in

← Terug naar overzicht

Affiches van plaatselijke festivalletjes, brandweerhelmen, bidmatjes, K3-attributen of Panini-stickerboeken… Je kan het zo gek niet bedenken of er is ergens wel iemand die het verzamelt. Het project ‘Limburg Verzameld/t’ wil Limburgse verzamelaars en verzamelingen in kaart brengen.
Ben jij een verzamelaar in hart en nieren? Of ken je iemand die een verzameling heeft? Zijn of kennen jullie een verzamelaarskoppel of (groot)moeder en zoon die verzamelen? Laat het ons dan zeker weten! Wij zijn op zoek naar diverse verzamelaars dus leeftijd, geslacht, nationaliteit of thema en omvang van de verzameling maken niets uit: alle tips zijn welkom!

Een voorsmaakje van de verzamelaars en verzamelingen die we al bezochten, is te vinden op de Facebookpagina https://www.facebook.com/LimburgVerzameldt/.

Heb je vragen of wens je meer informatie over het project? Twijfel dan zeker niet en contacteer onze projectmedewerker:
Pieter Neirinckx
E. Coppéelaan 87 3600 Genk
Tel: 089 811 412
Gsm: 0479 51 35 83
E-mail: [email protected]

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone