Lezing over Bilzerse archeologische vondsten

geschreven op 09-11-2017 in

← Terug naar overzicht

Archeoloog Tim Vanderbeken neemt je mee doorheen een indrukwekkend lijstje van Bilzerse archeologische vondsten. Denk maar aan het koningsgraf in Eigenbilzen, de bandkeramiek in Rosmeer en het boomgraf in Munsterbilzen. Diverse opgravingen werden doorheen de jaren uitgevoerd door mensen met verschillende achtergronden. Het lijkt dan ook wel alsof de bodem in Bilzen rijker is dan elders, maar is dit zo, of heeft dit te maken met andere factoren?

CC De Kimpel, Bilzen
Dinsdag 14 november 2017 om 20.00 uur

Meer info: https://www.dekimpel.be/tim-vanderbeken-bilzerse-archeologische-vondsten-uitgespitĀ 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone