Heemkunde Kanne gaat in zee met Emiel Vandorenmuseum

geschreven op 11-09-2017 in

← Terug naar overzicht

In oktober kan je in de Heilige Grafkapel in Kanne naar een unieke tentoonstelling gaan kijken. Kunstenaar Armand Maclot belandde in oktober 1927 met zijn schetsboek in de hand in Kanne. Nu 90 jaar later brengt Het Emiel Vandorenmuseum samen met Heemkunde Kanne de tekeningen terug naar de plek van oorsprong. Deze tekeningen en de verhalen er achter komen samen in een kleine tentoonstelling die de deuren opent op 7 oktober en elke dag te bezoeken zal zijn tot en met zondag 15 oktober.

 

Praktisch: Heilige Grafkapel, Muizenberg, 3770 Kanne

Van zondag 8 oktober tot zondag 15 oktober. Elke dag open van 9.00 tot 18.00 uur

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone